Qui som

Amb una àmplia experiència i un equip professional altament qualificat, estem dedicats a proporcionar solucions d’excavació eficients i de qualitat per a tots els nostres clients.

Som Excavacions Casas d’Olius, fundat l’any 1994, una empresa líder en serveis d’excavació i moviment de terres i cunetes situada Olius (Solsonès).

Amb una àmplia experiència i un equip professional altament qualificat, estem dedicats a proporcionar solucions d’excavació eficients i de qualitat per a tots els nostres clients.

Els nostres serveis d’excavació inclouen una àmplia gamma de tasques, com ara excavació per a fonaments, desbrossament de terrenys, obres de drenatge, moviment de terres, demolició controlada i molt més. Sigui quina sigui la teva necessitat, disposem de l’equipament i els recursos necessaris per dur a terme els projectes amb èxit i en els terminis acordats.

Amb l’objectiu principal de satisfer els requisits i les expectatives dels nostres clients, vam obtenir els certificats de qualitat i medi-ambient conforme amb els requisits de les normes ISO 9001:2015 / ISO 14001:2015. Política de qualitat i medi ambient.

A Excavacions Casas, la seguretat i la satisfacció del client són les nostres prioritats. Treballem amb protocols de seguretat rigorosos per garantir un entorn de treball segur per a tots, tant per als nostres empleats com per als clients i el públic en general. A més, ens esforcem per comprendre les necessitats específiques de cada client i oferir solucions personalitzades que s’ajustin als seus requeriments i pressupost.


Professionalitat, integritat i compromís amb l’excel·lència.


Coneix els
nostres serveis

Contacta amb nosaltres

Escriu-nos un correu electrònic
o contacta’ns per Whatssapp.

Carrer Pirineu, 7 – EL PI DE SANT JUST, 25286, OLIUS, (Lleida)

Contacte

T. 973 482 750
M. 608 195 929
info@excavacionscasas.com